Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Femeie de 85 de ani, violată în propria casă. Agresorul a fost reținut

Un bărbat a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a violat o femeie în vârstă de 85 de ani, din localitatea arădeană Fiscut.

Polițiștii de la Secția 1 Rurală au fost sesizați, în noaptea de 21/22 mai, că pe raza localității Fiscut a avut loc o agresiune asupra unei femei de 85 de ani, în casa în care aceasta locuiește.

„Din cercetări a reieșit că, în jurul orei 1.00, un bărbat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului și forțarea ușii de acces, în imobilul victimei, unde, prin folosirea forței, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi plecat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. În seara zilei de 24 mai, bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Secției 8 Rurală Săvârșin, în localitatea Zam“, a informat IPJ Arad.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol și violare de domiciliu.

Activitățile desfășurate de polițiști au beneficiat de sprijinul Biroului pentru Operațiuni Speciale.

UPDATE

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat, în cursul zilei de marți, că bărbatul reținut pentru viol a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.