Ziarul electronic al arădenilor

Incendii la Sebiș și Curtici. Cauza: scurtcircuit în urma suprasolicitării instalațiilor electrice

Pompierii au intervenit, la primele ore ale dimineții de marți, la două incendii în orașele Sebiș și Curtici, care au avut aceeași cauză: scurtcircuit în urma suprasolicitării instalațiilor electrice.

ISU Arad a anunțat că Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit, marți, în jurul orei 8.30, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament din acest oraș.

„La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul unei încăperi, cu degajare mare de fum, fără flacără și cu posibilitate de propagare la celelalte camere.  Incendiul a fost lichidat în aproximativ 45 de minute, fără a se propaga la alte încăperi sau apartamente din bloc. Din fericire, nu au existat victime și nici nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc“, a informat ISU Arad.

În incendiul de la Sebis au ars bunurile dintr-o încăpere, iar celelalte încăperi ale apartamentului s-au deteriorat din cauza fumului.

De asemenea, în jurul orei 9.00, două echipaje de stingere ale Detașamentului Arad au intervenit în orașul Curtici, cu sprijinul unui echipaj SMURD și a unui echipaj de stingere al SVSU Curtici, pentru stingerea unui incendiu la o locuință.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat în podul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga construcție. După 30 de minute de intervenție incendiul a fost localizat în limitele găsite, fără a se propaga la camerele de locuit. Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore de intervenție“, se arată într-o infomare a ISU Arad.

În incendiu a ars acoperișul casei, pe aproximativ 100 mp. „Nu s-au înregistrat victime“, au precizat pompierii.

foto: ISU Arad

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.