Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean a furat unelte şi bani de la o firmă la care a mers sub pretextul că vrea să se angajeze

Un tânăr de 19 ani din Arad este cercetat penal după ce a furat scule electrice şi bani de la o firmă la care a mers sub pretextul că vrea să se angajeze, prejudiciul fiind de 6.000 de lei.

Reprezentanţii firmei au sesizat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad cu privire la furt şi l-au indicat drept suspect pe tânărul care i-a vizitat şi a pretins că vrea să-şi găsească un loc de muncă.

„În urmă cu câteva zile (tânărul – n.r.) s-a prezentat la sediul societăţii în căutarea unui loc de muncă. Deşi i-a fost făcută o ofertă, acesta a plecat spunând că se mai gândeşte. Însă, duminică dimineaţa tânărul s-a întors, a escaladat gardul şi a pătruns în curtea societăţii comerciale de unde a sustras o drujbă, o maşină de găurit, un flex şi o autofiletantă, iar la plecare a deschis un autoturism, proprietatea societăţii comerciale, de unde a mai sustras o trusă cu scule şi un cric hidraulic profesional’, a informat, marţi, IJJ Arad.

Conform sursei citate, prejudiciul este de aproximativ 6.000 de lei.

Pe baza semnalmentelor tânărului, jandarmii l-au identificat pe o stradă din municipiul Arad.

„Acesta a recunoscut că a sustras bunurile respective, însă nu le mai deţine deoarece le-a vândut unei persoane necunoscute“, au mai informat jandarmii.

Cu privire la acest caz, Inspectoratul de Poliţie Judeţean precizează că tânărul ar fi furat din sediul firmei şi suma de 80 de lei, el fiind cercetat penal pentru furt.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.