Ziarul electronic al arădenilor

Femeie bătută de fostul iubit, pe Calea Aurel Vlaicu. Victima, salvată de jandarmi

O femeie a fost bătută de fostul iubit, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, iar jandarmii s-au sesizat din oficiu și au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Agresiunea a avut loc în cursul zilei de miercuri. „Un bărbat de 29 de ani, din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, în urma unui scandal dintre acesta și fosta iubită. Jandarmii aflați în serviciu s-au sesizat din oficiu după ce au observat o femeie care striga după ajutor și era fugărită de către un bărbat în jurul unui autoturism.

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi, bărbatul s-a năpustit asupra femeii aplicându-i câteva lovituri în zona feței. Violențele au durat câteva minute, până în momentul în care jandarmii i-au observat și au intervenit pentru aplanarea conflictului“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Conform sursei citate, pe numele bărbatului au fost întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de cercetare penală, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.