Ziarul electronic al arădenilor

Femeie amendată. Arunca coji de semințe din trenulețul turistic

O femeie a fost amendată de polițiștii locali, pentru că, în timp ce se afla în trenulețul turistic care circulă prin municipiul Arad, atunca coji de semințe pe partea carosabilă.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a fost amendată cu 1.501 lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație au aplicat o sancțiune în cuantum de 1.501 lei, pentru încălcarea prevederilor HCLM 162 din 2006 privind gospodărirea municipiului. G.R., în vârstă de 34 ani, a fost sancționată pentru că a fost surprinsă de polițiștii locali în timp ce arunca pe carosabil coji de semințe, în timpul deplasării cu trenulețul turistic de agrement, femeia aflându-se cu copilul în brațe. Polițiștii locali au oprit trenulețul pe strada Mihai Eminescu și au aplicat prevederile legale“, se arată într-o informare a Direcției Generale Poliția Locală Arad.

Trenulețul turistic a început să circule, anul acesta, prin municipiul Arad, începând cu data de 1 Mai.

Trenulețul circulă în intervalul 12.00 – 18.00, din oră în oră, în zilele de sâmbătă, duminică și în zile de sărbătoare, în cazul în care condițiile atmosferice o permit.

Traseul pe care îl parcurge trenulețul este: Parcul Reconcilierii – Teatru – Bd. Revoluţiei – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului – Podgoria – Bd. Revoluţiei – Teatru – Parcul Reconcilierii.

Staţia de îmbarcare este în Parcul Reconcilierii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.