Ziarul electronic al arădenilor

Femei din Șagu și Cărand, bătute de bărbați. Unul dintre agresori, arestat

O femeie din localitatea arădeană Șagu a fost spitalizată după ce a fost bătută de fostul soț, iar o femeie din Cărand a fost agresată fizic de soț, unul dintre agresori fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Arad a anunțat că, în seara zilei de 9 octombrie, polițiștii din Șagu au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost agresată de fostul ei soț, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Șagu.

„În urma loviturilor, femeia a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă“, a informat IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, magistrații de la Judecătoria Arad au dispus arestarea preventivă bărbatului din Șagu pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii din Cărand cercetează un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, care, în perioada 4 – 9 octombrie, și-a agresat soția, lovind-o de perete și sucindu-i mâinile.

„De asemenea, în aceeași perioadă ar fi amenințat-o în mod repetat cu acte de violență și i-ar fi înțepat anvelopele autotursimului. La plângerea penală a persoanei vătămate a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, pe numele celui în cauză fiind emis un ordin de protecție provizoriu“, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.