Ziarul electronic al arădenilor

CET Hidrocarburi anunță: Începe furnizarea energiei termice în municipiul Arad

CET Hidrocarburi a anunțat că, începând de marți, 13 octombrie, vor începe, etapizat, probele la cald ale sistemului de încălzire în municipiul Arad.

„În vederea pregătirii funcţionării în bune condiţii a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Arad, pentru sezonul de încălzire 2020 – 2021 şi având în vedere scăderea temperaturilor exterioare, CET Hidrocarburi va începe probele la cald. Astfel, marţi, 13 octombrie, începând cu ora 8.00 vor demara probele la cald ale instalaţiilor de încălzire. Pornirea se va realiza etapizat, căldura se va livra la parametrii reduşi, plecarea din punctele şi modulele termice va fi reglată la 360 grade C“, a anunțat CET Hidrocarburi.

În funcţie de temperaturile exterioare există posibilitatea ca CET Hidrocarburi să furnizeze încălzire doar pe timpul nopţii.

„În cazul în care se constată neetanşeităţi la instalaţia interioară, asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367 sau 0357/412.233, acesta având program permanent“, au precizat reprezentanții CET Hidrocarburi.

Conform HCLM nr. 223/2000, începerea furnizării energiei termice pentru încălzire în municipiul Arad se face în momentul în care, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 grade C.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.