Ziarul electronic al arădenilor

ENERGEN – unul dintre cei mai mari producători de grupuri electrogene din România

Având o bogată experiență în producerea și comercializarea de grupuri electrogene Diesel și pe gaz, compania ENERGEN este considerată de către utilizatorii români un partener profesionist și de încredere.

Garanția calității și fiabilității echipamentelor, pe care clienții o primesc în momentul achiziției, le oferă cumpărătorilor încrederea de a apela, cu fiecare ocazie, la serviciile și produsele acestei firme.

Compania este unul dintre cei mai mari producători de grupuri electrogene de înaltă calitate, ce beneficiază de certificări internaționale și sunt dotate cu motoare și alternatoare ce provin de la furnizori cu renume mondial. Astfel, ENERGEN reușește să satisfacă exigențele unei game largi de proiecte din domeniul producției și al serviciilor de asistență tehnică.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor grupuri electrogene Diesel sau pe gaz, la prețuri corecte, în portofoliul ENERGEN veți găsi cu siguranță un model care să vă satisfacă toate cerințele și care să se încadreze în bugetul de care dispuneți. Fie că vă doriți o soluție sustenabilă pentru afacerea pe care o administrați, fie că aveți nevoie de un echipament pentru locuință care să vă asigure curent atunci când energia electrică este întreruptă, intrați pe site-ul companiei, http://www.energen.eu, și veți găsi ceea ce căutați.

Prin ce se remarcă un grup electrogen ENERGEN?

Mulți s-au întrebat prin ce se diferențiază produsele oferite de ENERGEN de cele ale competitorilor, prin ce se remarcă și de ce sunt considerate unele dintre cele mai performante de pe piața de profil.

În primul rând, este vorba despre calitatea incontestabilă a pieselor ce intră în componența grupurilor electrogene. Toate sunt furnizate de producători internaționali foarte apreciați. Apoi, generatoarele ENERGEN se remarcă prin carcasa exterioară realizată din oțel galvanizat și tratată cu vopsea premium, care face față cu brio ruginii și zgomotului puternic produs de motorul generatorului. Datorită acestui accesoriu, gradul de poluare fonică este redus semnificativ.

În ceea ce privește costul, ENERGEN practică o politică de preț de producător, motiv pentru care grupurile electrogene, fie ele Diesel sau pe gaz, au unele dintre cele mai competitive costuri de pe piață. Bineînțeles, acestea diferă în funcție de dotările tehnice ale aparatului, respectiv în funcție de motorizare, putere (între 10 și 3300 kVA) și dimensiuni.

Un alt punct forte al acestor echipamente îl reprezintă durata mare de exploatare. Mizând pe ideea de sustenabilitate, grupurile electrogene comercializate de companie sunt proiectate să reziste o lungă perioadă de timp, mai exact până la 15 ani. Astfel, beneficiarii acestor soluții își pot desfășura activitatea neîntrerupt, fără a-și face probleme în legătură cu pagubele pe care le-ar putea produce penele de curent.

Bineînțeles, pentru asta, este important ca în marile instituții, în centrele comerciale, spitale și în alte astfel de locuri publice să existe generatoare automate, care să pornească singure atunci când sesizează întreruperea alimentării cu energie electrică. În cazul uzului rezidențial, se pot scuti sume importante de bani dacă se renunță la această specificație și se optează pentru generatoare cu pornire la cheie.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui astfel de aparat, dar sunteți dispuși să investiți doar într-un produs de cea mai bună calitate, energen.eu este locul în care îl veți găsi. Tot aici sunt disponibile mai multe informații tehnice referitoare la grupurile electrogene din oferta ENERGEN, dar și numerele de telefon la care puteți suna pentru a lua legătura cu specialiștii companiei, în cazul în care aveți nevoie de sfaturi și indicații avizate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.