Ziarul electronic al arădenilor

Echipament neutru HoReCa: mobilier din oțel inoxidabil

Alege piese de mobilier inox pentru HoReCa de calitate de la furnizorul autohton TC Romania Crown Cool.

Elementele auxiliare de amenajare ale unei bucătării profesionale sunt combinate într-o categorie denumită generic: echipament neutru.

Echipamentele neutre, un must have în orice unitate de alimentație publică

Din lista de dotări incluse aici se pot enumera diversele modele de mese, chiuvete, dulapuri, rafturi, coșuri de gunoi și multe altele. O caracteristică distinctivă a echipamentelor neutre este absența elementelor ce impun necesitatea conectării lor la rețea sau la alte surse de energie.

În același timp, echipamentele neutre fac parte integrantă din diferite spații de lucru ale restaurantelor, cafenelelor, barurilor, cantinelor și alte unități de catering.

Fără acestea este imposibil să se aranjeze suprafețele pentru prelucrarea produselor alimentare, spațiile de depozitare ce nu necesită condiții speciale de temperatură, precum și locurile de stocare a echipamentelor de lucru mai mici. Prin urmare, putem spune în siguranță că eficiența muncii personalului unui restaurant sau al unei alte unități de catering depinde foarte mult de cât de competent selectate sunt echipamentele neutre.

O idee este să răsfoiești catalogul TC Romania Crown Cool și să le alegi de acolo pe acelea ce se potrivesc afacerii pe care o desfășori tu.

Pentru ca spațiul din bucătăria profesională dintr-un restaurant sau bar să arate cu adevărat elegant, designerii de astfel de unități HoReCa preferă echipamentele neutre din oțel inoxidabil ca bază de pornire pentru amenajarea acestor spații. Tocmai de aceea, în prezent, această tendință a câștigat o popularitate deosebită peste tot în lume, chiar dacă inoxul nu are căldura lemnului.

Această modă nu va dispărea curând, pentru că metalul inoxidabil arată elegant, strălucitor și modern. Plus că o bucătărie profesională astfel dotată nu are nevoie de nicio decorare suplimentară. Arată impresionant, minimalist și reținut. Cu toate acestea, un astfel de mobilier profesional se va încadra cu multă ușurință în orice soluție stilistică propusă de designer.

Mai mult decât atât, echipamentele neutre sunt supuse unor forțe mari într-o bucătărie profesională. Pe ea sunt așezate tăvi grele cu pahare de bere, vase și alte echipamente folosite în mod curent.

Prin urmare, echipamentul din unitățile de catering trebuie să fie unul durabil, care să arate bine vreme îndelungată.

Mesele profesionale din inox

Sunt echipamente indispensabile în orice bucătărie HoReCa. Există două tipuri de mese de bucătărie: pentru gătit și pentru colectarea deșeurilor rezultate din procesul de gătire. Primele sunt concepute pentru a face la ele toate lucrările de bază. În funcție de situare, acestea pot fi de tip insulă sau poziționate pe lângă perete.

Cel mai adesea cele din prima categorie sunt amplasate pe toate cele patru laturi ale bucătăriei profesionale, acolo unde există locuri neocupate de alte echipamente mari HoReCa.

O masă insulă mare este o opțiune excelentă pentru o bucătărie profesională, dacă spațiul permite. Mai multe persoane pot lucra în același timp fără a se încurca reciproc.

În plus, mesele din inox sunt echipate de cele mai multe ori și cu sertare sau dulăpioare în partea inferioară pentru depozitarea vaselor sau a altor ustensile gastronomice. Astfel de mobilier din oțel inoxidabil poate avea un număr diferit de rafturi, reglabile la înălțimea necesară.

De la TC Romania Crown Cool poți comanda nu numai mobilierul de bucătărie din oțel inoxidabil menționat mai sus, ci și alte echipamente HoReCa de cea mai bună calitate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.