Ziarul electronic al arădenilor

Dosar penal. Bărbat aflat în izolare, depistat la cumpărături și la aeroport

Un bărbat aflat în izolare la domiciliul său din Macea este cercetat penal, după ce a părăsit locuința și a mers la cumpărături la un magazin din localitate, iar ulterior s-a deplasat la Aeroportul din Timișoara, pentru a-l prelua pe fratele său care se întorcea din Franța.

Autoritățile au anunțat că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. şi ped. de art. 352 al. 1 din C. pen.

„Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, în data de 20.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Arad – Postul de Poliţie Macea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată în izolare la domiciliu a părăsit în data de 19.03.2020 locuinţa, în vederea efectuării de diverse cumpărături pe raza localităţii Macea, iar în aceeaşi zi, în jurul orei 17.40, s-a deplasat la Aeroportul Internaţional Timişoara, pentru a-l prelua pe fratele lui ce se întorcea din Franţa“, se arată într-o informare remisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform sursei citate, în prezent se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, iar urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.