Ziarul electronic al arădenilor

Doi bărbați au murit după ce au căzut cu maşina în Canalul Morilor

Doi bărbați au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, marţi, într-un canal de pe raza judeţului Arad, situat pe marginea DJ 791.

Potrivit IPJ, cei doi bărbaţi, unul de 74 de ani şi celălalt de 71 de ani, au căzut cu autoturismul într-un canal colector de apă de pe marginea drumului judeţean DJ 791, între localităţile Olari şi Sintea Mică.

„Din primele cercetări la faţa locului s-a constatat că, marți, în jurul orei 10.25, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Olari înspre Sintea Mica, iar la kilometrul 19+750 metri, într-o curbă uşoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (Canalul Morilor). În urma evenimentului, conducătorul auto şi un pasager de 71 de ani au decedat“, au afirmat reprezentanţii IPJ Arad.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, printre care şi cele de descarcerare, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, dar şi echipaje de ambulanţă. Victimele au fost scoase din apă inconştiente, cadrele medicale constatând decesul acestora, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, cercetările fiind derulate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.