Ziarul electronic al arădenilor

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim“, acordată unui polițist care a salvat o femeie căzută într-o fântână

Un polițist care a salvat o femeie în vârstă de 77 de ani, din localitatea Țela, căzută într-o fântână, a primit din partea autorităților județene diploma „Arădeni cu care ne mândrim“.

Agentul șef Radu Vasiescu, șeful Postului de Poliție Bata, a primit această diplomă pentru că, în ziua de 9 septembrie, a salvat o femeie în vârstă de 77 de ani, care a căzut într-o fântână, unde a stat aproximativ două ore.

 „Radu Vasiescu a salvat o viaţă, asumându-şi riscuri. Putea să aştepte echipaje specializate, dar a acţionat singur pentru că timpul era foarte important şi a coborât în fântână, de unde a scos victima accidentului. Merită aprecierea noastră, a tuturor, pentru faptele sale şi diploma «Arădeni cu care ne mândrim». În ultima perioadă au fost mediatizate cazuri cu instituţii, poliţişti care nu şi-au făcut bine treaba. Cred că trebuie să prezentăm şi să scoatem în evidenţă şi cazurile în care oamenii îşi fac datoria cu dedicaţie şi profesionalism, când dovedesc că au conştiinţă şi caracter. Un astfel de caz este Radu Vasiescu, poliţistul care merită aprecierea noastră”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

CITITI SI: Femeie de 77 ani din Țela, salvată dintr-o fântână de un polițist

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.