Ziarul electronic al arădenilor

De ce să alegi încălțămintea neagră chiar și vara

Dincolo de rolul său practic, încălțămintea este, la fel ca oricare alt accesoriu, un indiciu al personalității noastre. De asemenea, prin interemediul acesteia ne putem pune în valoare unicitatea.

Dar, care sunt acele aspecte de care ținem cont atunci când alegem o pereche de pantofi? Există câteva criterii de exigență care, probabil, rămân valabile pentru fiecare dintre noi: confortul, eleganța, rezistența și versatilitatea. Ei bine, încălțămintea neagră îndeplinește cu succes toate aceste standarde, de aceea îți recomandăm să o porți în orice sezon. Pentru vară, alege următoarele modele:

Sandalele negre

Întotodeauna este o idee bună să îți cumperi o pereche de sandale negre! Acestea se asortează cu ușurință la o mulțime de ținute iar vestea bună este că nu se demodează niciodată. Alege un material de calitate, care să confere picioarelor confortul de care au nevoie și care să se muleze perfect în funcție de conformația lor.

Dacă ești o femeie activă, mereu pe fugă, încearcă o pereche de sandale negre  cu platformă, pe care le poți asorta atât la jeanși, cât și la fuste și rochii vaporoase și care te pot însoți la birou, la cumpărături, în vacanță sau la ieșirile cu prietenii.

Pantofii negri

Pantofii negri sunt un element statement pentru orice garderobă. Cu siguranță aceștia se regăsc în dulapul tău dacă ți-ai creat o garderobă capsulă. Însă, dacă ești în căutarea unui model deosebit și calitativ, poți comanda pantofi de damă de pe Kalapod.net. Încălțămintea neagră cu toc își va găsi, cu siguranță, locul în ținute de tot felul: de la outfituri office, până la ținute elegante de gală, sau la combinații vestimentare smart-casual și mixuri street style.

Indiferent de modul în care alegi să îi porți, pantofii negri cu toc îți vor conferi o alură elegantă și senzuală și, fără îndoială, te vor face să te simți mai încrezătoare în propria persoană.

Tenișii negri

O pereche de teniși negri ar trebui să se regăsească în garderoba ta chiar dacă nu ești neapărat adepta ținutelor sport. De-a lungul timpului, tenișii din pânză au devenit foarte populari și foarte îndrăgiți de către persoanele de orice vârstă. Acest lucru se datorează și faptului că aceștia sunt ușor de purtat și de asortat, sunt comozi și simplu de întreținut.

Poți integra o pereche de teniși negri în ținute diverse de vară, deoarece aceștia se pot asorta cu fuste și rochii vaporoase și cu pantaloni scurți. De asemenea, tenișii negri sunt ideali pentru orice ocazie, așa că îi poți încălța atunci când mergi la o plimbare, la cumpărături sau chiar la birou, asortați într-o ținută demnă de Casual Friday.

Negrul este versatil, practic și întotdeauna un pariu sigur, indiferent de modul în care vrei să îl combini. Dacă nu vrei să dai greș când alegi ținuta de birou, outfitul perfect pentru o petrecere sau pentru un eveniment cu ștaif, optează pentru încălțăminte neagră –  un accesoriu de care nu te poți plictisi niciodată grație numeroaselor mixuri vestimentare în care îl poți folosi!

www.unsplash.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.