Ziarul electronic al arădenilor

Cum iti repari telefonul sau tableta in mod eficient

Pe data de 13 Decembrie 2018 v-am prezentat ce au cautat romanii pe Google in 2018. Astazi o sa va prezentam ceva din aceeasi sfera, a tehnologiei informatiei, mai simplu decat atat, cum iti repari telefonul sau tableta intr-un mod eficient, ieftin si bun.

Poate nu chiar toate 3 odata, dar cu siguranta eficient!

Primul pas in repararea lui este identificarea problemei. De obicei, problema este de toti stiuta, mai ales dupa ce ne cade telefonul din mana si ramanem cu el spart. Romanii sunt obisnuiti sa nu poarte o husa pentru telefon ca il face sa para mai mare.

Asta s-a intamplat si in cazul unui coleg din redactie cu un telefon marca Allview: a cazut, s-a spart si acum solutia. Ei bine, solutia a venit cautand pe Google. Am gasit un display cu touchscreen Allview la un pret vizibil mai mic decat in cazul producatorului.

Ne-am gandit: Original? La pretul afisat, cu diferentele de pret nu am avut multe sperante, am dorit decat sa functioneze corect. Am avut surprinderea ca atunci cand l-am primit, sa sesizam ca inclusiv seriile produsului erau identice.

Colegul nostru a decis sa il repare singur, astfel ca si-a achizitionat surubelnite si diferite ustensile service gsm tot de la ei. Nu beneficia de garantie pentru ca montajul nu era facut de un service acreditat, dar dorinta de a repara ceva cu propriile maini primeaza intotdeauna.

Va recomandam inowgsm.ro pentru ca este universul reparatiilor de telefoane, tablets, dar si accesoriilor pentru ele.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.