Ziarul electronic al arădenilor

Cum facem rost de bani rapid pentru sărbători?

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Craciunului si a Anului Nou si cu totii ne dorim sa luam multe cadouri pentru familie si cei dragi.

In acelasi timp, ne dorim sa punem pe masa de Craciun fel si fel de bunatati pentru a sarbatori cum se cuvine cele doua evenimente foarte importante pentru toti romanii. Problema apare atunci cand in perioada aceasta intervin si alte cheltuieli neprevazute si ne dam seama ca nu ne mai raman bani nici pentru masa de Craciun. De brad, deoratiuni si cadouri nici sa nu mai vorbim. Cum iesim din impas?

Amanet Auto, din Bucuresti, te poate ajuta in astfel de perioade grele din viata ta. Poti imprumuta bani pe perioade scurte, standardul fiind de 30 de zile – cu posibilitatea prelungirii pana la 14 zile. Astfel, te poti bucura de sarbatorile de iarna, impreuna cu familia ta, fara nicio grija financiara.

Contractul de credit este legal, fara comisioane ascunse si perfect transparent. Astfel, nu esti nevoit sa apelezi la banci si sa aduci zeci de acte de la munca, pierzand o groaza de timp important. Sa nu mai vorbim de perioada de acordare a creditului si de analiza a dosarului, toate bancile avand cerinte din ce in ce mai stricte.

Daca ai 18 ani impliniti si esti proprietarul unui autovehicul (autoturism, ambarcatiune, camion sau utilaj agricol), poti beneficia de un imprumut rapid de bani, cu un comision fix si transparent, de la Amanet Auto.

Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul 0723.444.200, iar un consultant te va ajuta telefonic sa faci o evaluare a masinii tale. Chiar si masinile de epoca reprezinta bunuri pe care tu le poti folosi ca garantie la Amanet Auto, din Bucuresti. Evaluarea dureaza maxim 3 minute, iar apoi trebuie sa ajungi cu masina la unul din sediile firmei pentru a semnat contractual de credit si a intra in posesia banilor.

Masina va fi fotografiata in interior si in exterior si va fi dusa intr-unul din parcurile auto ale companiei. Aici, ea va fi pazita non-stop si supravegheata video 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore. Comisionul de acordare a imprumutului este intre 0,16% si 0,3% pe zi, in functie de perioada si suma creditului. Ai chiar si perioada de gratie, care difera in functie de suma imprumutata. Nu-ti face griji in legatura cu masina ta pe perioada imprumutului. Poti fi tinut la curent cu starea si siguranta acesteia in timp real, oriunde si oricand, prin intermediul imaginilor video.

Daca la finalul perioadei, te afli in imposibilitatea platii creditului de la Amanet Auto, ai posibilitatea sa vii in parcul auto cu potentiali clienti in vederea vanzarii masinii si achitarii creditului. Diferenta de bani ramane in buzunarul tau, asadar nu pierzi nimic.

Fie ca esti sau nu adeptul imprumuturilor rapide, situatiile dificile si neprevazute din viata te obliga sa iei decizia de a gasi rapid o solutie si piata de amanet auto ofera exact solutia optima pentru imprumuturi rapide, cu comision fix si conditii sigure. In plus, indiferent de cat de greu este sa iti achiti datoria, ai intotdeauna optiunea de a vinde bunul oferit garantie si de a rezolva situatia fara teama ca il poti pierde.

Amanet Auto, din Bucuresti, a inceput activitatea in anul 2009, fiind o societate 100% cu capital romanesc. Aceasta s-a extins in fiecare an, politica fiind aceea a fidelizarii clientilor si asigurarii unui standard al calitatii cat mai ridicat.

Suna si tu la 0723.444.200 si obtine rapid bani de fiecare data cand te regasesti intr-un impas financiar, care pare ca nu are rezolvare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.