Ziarul electronic al arădenilor

Continuă căutarea lui Sebastian, copilul de 7 ani dispărut în zona localității Vânători

Autoritățile continuă căutarea copilului de 7 ani din localitatea arădeană Vânători, a cărui dispariţie a fost sesizată la data de 9 ianuarie.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat sâmbătă, că, începând cu ora 9.00, se continuă căutările și se desfășoară activități de periere și scotocire în vederea depistării lui Sebastian Corbei, dispărut din data de 9 ianuarie 2021.

La căutarea copilului participă efective mărite și voluntari. Este vorba de 25 polițiști, cu efective de la SOP, SIC, PO Chișineu-Criș , S3 PR Chișineu Criș, cu 7 autospeciale; din partea ISU, un ofițer și 23 subofițeri, cu 6 autospeciale; din partea Jandarmeriei, 15 de jandarmi cu 3 auto, din partea Centrului Chinologic Sibiu, doi conductori de câini cu doi câini de căutare urme și cadavre, din partea IGPR – DIC – doi specialiști, din partea INC doi specialiști cu un autovehicul Laborator Criminialistic, 15 voluntari; un elicopter din partea IGAV, Asociația Rescue Team 4X4 participă 4 persoane cu 4 autovehicule.

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân.

Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19.00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă. Căutările au început imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, dar nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de casa familiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.