Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat de 76 de ani, tâlhărit în fața apartamentului său. Autorii faptei, reținuți

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Arad a fost tâlhărit în fața apartamentului său situat într-un bloc din cartierul Aurel Vlaicu, trei persoane fiind reținute de polițiști în acest caz.

Cele trei persoane au fost reținute de polițiștii de la Secția 1 de Poliție Urbană din cartierul Aurel Vlaicu

„La data 5 februarie 2021, în jurul orei 12,45, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11.20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în faţa apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit. În baza semnalmentelor furnizate şi a informaţiilor deţinute, au fost dispuse, de îndată, în teren, efective sporite de poliţie“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Potrivit IPJ, la scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, poliţiştii au depistat, în flagrant delict, trei persoane care corespundeau semnalmentelor, un tânăr de 18 ani, din judeţul Mureş, şi două femei, de 17 şi 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate.

„În fapt, s-a reţinut că una dintre femei l-a însoţit pe tânăr în scara blocului, iar cealaltă a aşteptat afară“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Urbană Vlaicu, pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.