Ziarul electronic al arădenilor

Concubine agresate fizic și verbal. Polițiștii au întocmit două  dosare penale

Doi bărbați din Arad și Curtici sunt cercetați penal pentru că și-au agresat concubinele, iar unul dintre ei a aruncat cu vopsea pe autoturismul fostei partenere.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a anunțat, marți, că polițiștii de la Biroul Ordine Publică cercetează un arădean, în vârstă de 36 de ani, care la data de 22 noiembrie, a distrus autoturismul fostei concubine, de 30 de ani, aruncând cu vopsea pe caroserie.

„De asemenea, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeie, prin telefon, împotriva lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.   Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, a informat IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii din Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din acest oraș, care, la data de 23 noiembrie, și-ar fi agresat fizic și verbal concubina, în vârstă de de 33 de ani, cerându-i să părăsească locuința comună.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.