Ziarul electronic al arădenilor

Compania de Apă Arad: S-au reluat lucrările la reţelele de pe Bulevardul Revoluţiei

Compania de Apă Arad a anunțat că, începând de miercuri, s-au reluat lucrările la rețelele de canalizare şi de apă întrerupte la finalul anului trecut şi păstrate în conservare pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, pe Bulevardul Revoluţiei sunt redeschise două fronturi de lucru la reţeaua de canalizare, după cum urmează: unul pe tronsonul cuprins între străzile Crişan şi Mircea Stănescu, iar unul pe tronsonul cuprins între strada Andrei Mureşanu şi Piaţa Podgoria, cât şi un front de lucru la reţeaua de apă pe tronsonul cuprins între străzile Horia şi A.D. Xenopol.

„Lucrările la reţeaua de canalizare, care implică săpături la adâncime, de mare complexitate, executate în scopul introducerii colectorului principal şi a căminelor aferente, se desfăşoară pe banda de parcare cu afectarea unei benzi de circulaţie“, au precizat reprezentanții Companiei de Apă Arad.

În cursul săptămânii viitoare sunt planificate lucrări la racorduri, care urmează să fie executate pe trotuar, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri şi Horia.

„În ceea ce priveşte lucrarea la reţeaua de apă, se intervine în căminele de vane, ceea ce ar putea duce la restricţionarea traficului pe una dintre benzile de circulaţie. Date fiind restricţiile parţiale, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative“, a informat CAA.

Lucrările, executate simultan, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8.00 – 18.00, iar zonele de lucru sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Cele două contracte de lucrări fac parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020 (POIM 2014 – 2020).

„Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!“, este mesajul transmis de cei de la Compania de Apă Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.