Ziarul electronic al arădenilor

Comisari de mediu din Arad, atacaţi cu o sticlă. Agresorul, dus la Psihiatrie

O echipă de comisari de mediu din Arad, care se afla în timpul serviciului, a fost atacată de un bărbat cu o sticlă aruncată în parbrizul maşinii de intervenţie, care a fost spart, suspectul fiind ridicat ulterior de Poliţia Locală şi dus la un spital de Psihiatrie.

Incidentul a avut loc pe Calea Bodrogului, din municipiul Arad, în timp ce comisarii se deplasau la un control pe temă piscicolă, la râul Mureş, în zona Pădurii Ceala.

Imediat ce atacatorul a ieşit în drum şi a aruncat sticla în parbriz, comisarii au sunat la 112, iar un echipaj al Poliţiei Locale a mers la locul evenimentului.

„Am primit o sesizare telefonică din partea unui comisar de la Garda de Mediu, cu privire la faptul că o persoană, aparent fără adăpost, a aruncat cu o sticlă în parbrizul mașinii de serviciu inscripționată cu Garda de Mediu, spărgând parbrizul acesteia, pe Calea Bodrogului, vis-a-vis de Aeroportul Arad. S-a constatat ca persoana prezenta probleme psihice, fiind apelat numărul de Urgenţă 122, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Psihiatrie“, a informat Poliţia Locală Arad.

Suspectul este din Iaşi şi ar avea antecedente de scandaluri în Arad.

Garda de Mediu Arad a făcut sesizate penală pentru distrugere, precizând că niciunul dintre angajaţi nu a fost rănit.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.