Ziarul electronic al arădenilor

Coliziune între un microbuz şi un autoturism, în Arad. A fost activat planul roșu de intervenție

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit violent, marţi dimineaţă, în municipiul Arad, 23 de persoane din cele două vehicule fiind implicate, astfel că a fost activat planul roşu de intervenţie.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, în microbuz se aflau 20 de pasageri şi şoferul, iar două persoane se aflau în autoturism.

Poliţiştii arădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în urma coliziunii între microbuzul în care se aflau 21 de persoane şi un autoturism în care se aflau două persoane, câţiva răniţi fiind transportaţi la spital după ce microbuzul s-a răsturnat pe şosea.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), microbuzul era condus în municipiul Arad de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliş.

„Pe strada Fântânii, la intersecţia cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea uşoară a cinci pasageri care au fost transportaţi la spital, ceilalţi fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri“, a transmis IPJ.

Majoritatea persoanelor au răni uşoare şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE

IPJ Arad a anunțat că șoferul microbuzului a fost sancționat contravențional pentru transportarea în autovehicul a mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare, cu 8 puncte amendă în valoare de 1.160 de lei, în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

foto: ISU Arad/IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.