Ziarul electronic al arădenilor

A fost găsit șoferul care și-a abandonat mașina într-o curte din Grădiște

Șoferul care a abandonat un autoturism avariat și fără numerele de înmatriculare într-o curte din cartierul Grădiște a fost depistat de polițiștii arădeni.

„În ziua de 12 octombrie, polițiștii Biroului Rutier au identificat conducătorul autoturismului avariat și ulterior abandonat într-o curte a unui imobil de pe strada Petru Rareș din municipiul Arad, în persoana unui bărbat de 25 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termenul de 24 de ore în baza O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și blocarea accesului într-un imobil, valoarea totala a sancțiunilor fiind de 1.950 de lei.

„De asemenea, bărbatul a mai fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19,  pentru neprezentarea certificatului de vaccinare și circulația pe drumurile publice după ora 22.00, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile“, au mai precizat reprezentanții IPJ Arad.

Un autoturism avariat și fără numerele de înmatriculare a fost găsit, duminică dimineața, abandonat într-o curte din cartierul Grădiște.

IPJ Arad a anunțat că, duminică, în jurul orei 7.20, polițiștii au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U 112, de o femeie, despre faptul că în curtea imobilului său de pe strada Petru Rareș din municipiul Arad se află un autoturism avariat și fără plăcute de înmatriculare.

Autoturism avariat și fără numere de înmatriculare, găsit abandonat într-o curte

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.