Ziarul electronic al arădenilor

Ciolacu, despre descinderile DNA la PSD Arad: „Am văzut iarăşi un început de telejustiţie“

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că înregistrările văzute la televizor cu acţiunea procurorilor DNA la sediul PSD Arad i-au reamintit de imaginile cu telejustiţia şi crede că justiţia trebuie făcută la procuratură şi în instanţe.

El a mai afirmat că PSD nu va face zid împotriva justiţiei.

Ciolacu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a vorbit cu Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, despre acţiunea DNA de la sediul partidului şi i-a spus să respecte legea.

„Azi de dimineaţă am vorbit cu domnul Căprar şi m-a anunţat că există DNA-ul la sediul PSD. I-am zis să respecte legea şi să meargă să vadă despre ce este vorba acolo. Am văzut şi eu la televizor ce a urmat. PSD-ul nu va face vreun zid împotriva justiţiei de niciun fel.

Dar, mi-aş dori, totuşi, puţinele imagini pe care le-am văzut după Biroul Permanent Naţional, cu domnul senator Chisăliţă în căruţ, pe holurile DNA-ului sau nu ştiu pe ce holuri, beciuri, garaje, totuşi justiţia să o lăsăm să se facă la procuratură, în tribunaluri, nu la…. Reapar imaginile cu telejustiţia. Dar este o părere personală”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă consideră acţiunea DNA ca fiind una incorectă, liderul PSD a răspuns: „Nu comentez acţiunile DNA-ului. M-am uitat la fel ca dumneavoastră la televizor şi am văzut iarăşi un început de telejustiţie. Cred că justiţia trebuie să se facă discret”.

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţerii DGA au făcut, luni, percheziţii într-un amplu dosar de corupţie.

Vizaţi sunt trei parlamentari PSD din Arad şi Caraş – Severin, dar şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Tmişoara care este condusă de arădeanul Cristian Ispravnic.

Potrivit anchetatorilor, dosarul are legătură cu şpăgile încasate de DRDP la cântarul pentru camioane la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 din Arad.

CITITI SI:

Percheziţii ale procurorilor DNA la sediul PSD Arad. Tripa și Ispravnic, duși la audieri

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, dus la audieri la Timişoara

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.