Ziarul electronic al arădenilor

Cinci motive sa oferi un cadou personalizat

Inainte de sarbatorile importante, oamenii sunt cuprinsi de febra cadourilor. Acelasi lucru se intampla si atunci cand afla de ziua de nastere a unui coleg sau a unei persoane dragi.

Unele magazine sunt ticsite de cadouri scumpe, care arata ieftin, sau de cadouri ieftine care dau senzatia ca arata la fel.

Bucuria de a darui nu trebuie sa fie limitata si ingradita de imposibilitatea de a gasi un cadou care sa exprime cu adevarat ceea ce simte persoana care il ofera.

Magazinul online Printbu.ro ofera oricui sansa de a face un cadou special, personalizat, de a-si exprima sentimentele prin intermediul unui dar care incape in palma. De la magneti personalizati, la perne sau cani personalizate, variante exista si reprezinta amintiri pretuite pe viata.

Principalele motive pentru a oferi un cadou personalizat

Unicitate. Cadourile personalizate sunt unice!

Cu siguranta nu mai exista in intreaga lume o cana sau o perna ca si cea personalizata, creata in atelier. In plus, aceasta cana nu va fi confundata de ceilalti membrii ai familiei sau de colegii de birou, datorita inscriptionarii.

Transmit emotie

Cadoul personalizat va emotiona cu siguranta beneficiarul inca din primul moment in care va fi daruit. Aceste gesturi sunt apreciate si reprezinta mai mult decat un simplu simbol de respect, ci de iubire profunda, prietenie sau colegialitate, in functie de context.

Sunt de gasit intr-o varietate de optiuni

Exista numeroase variante de cadouri personalizate, atat pentru femei cat si pentru barbati, pentru iubiti/iubite sau pentru colegi, parinti sau copii. De la magneti personalizati pentru frigider cu o fotografie emotionanta din concediu, pana la cani personalizate cu un mesaj cu un impact puternic, de la perne personalizate oferite de Ziua Indragostitilor, pana la plusuri sau rame foto, toate reprezinta variante ideale de cadouri.

Obiectele personalizate vor ramane o amintire placuta pentru cei care le primesc

Daca o esarfa se va deteriora in timp si isi va pierde din farmec, daca parfumul se consuma si portofelul se deterioreaza, obiectele personalizate raman. Un magnet de frigider sau un breloc personalizat fabricate din materiale de cea mai buna calitate reprezinta amintiri ce vor dainui peste ani.

Accesibilitate

Un cadou personalizat nu numai ca este accesibil ca si pret, ci si in ceea ce priveste comandarea acestuia. Reprezentantii magazinului online Printbu sunt foarte prompti, se ocupa foarte repede de preluarea si realizarea comenzilor, oferind clientilor posibilitatea de a crea un cadou dupa bunul lor plac.

In cadourile personalizate se investesc sentimente, nu bani

Atunci cand oamenii aleg sa ofere un cadou personalizat, acestia se implica din punct de vedere sentimental, nu doar financiar. Un dar deosebit reprezinta o investitie importanta in relatia care exista intre doi oameni.

Astfel, sarbatoritul va vedea adevaratele intentii si sentimente pe care celalalt le poarta. Un cadou personalizat reprezinta cea mai buna modalitate de a face o surpriza speciala unei persoane dragi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.