Ziarul electronic al arădenilor

CET Arad anunță reluarea furnizării energiei termice pentru încălzire în municipiu

CET Arad a anunțat că va fi reluată furnizarea energiei termice pentru încălzire în municipiu, începând cu data de 17 aprilie.

„Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare pentru zilele următoare, precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Arad, reluarea furnizării energiei termice pentru încălzire începând de miercuri, 17 aprilie 2024, ora 18.00”, a informat CET Arad.

De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că facem toate eforturile necesare pentru confortul abonaților noștri”, a mai transmis CET Arad.

CET Arad a anunțat la începutul lunii aprilie că sistează furnizarea energiei termice pentru încălzire în municipiul Arad.

Pentru următoarele zece zile, prognoza meteo arată că în Arad temperaturile minime vor fi de 1 – 5 grade, iar cele maxime de 10 – 15 grade Celsius.

În toamna anului trecut, temperaturile exterioare ridicate au amânat cu câteva săptămâni începerea furnizării agentului termic pentru încălzirea locuinţelor din municipiul Arad, pornirea căldurii având loc etapizat abia din 6 noiembrie. În general, încălzirea locuinţelor începea în prima parte a lunii octombrie.

CET Hidrocarburi, având ca acţionar 100% Consiliul Local Municipal Arad, mai are aproximativ 20.000 de locuinţe racordate, faţă de 43.000 câte erau în 1990.

CET sistează furnizarea energiei termice în municipiul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.