Ziarul electronic al arădenilor

CET sistează furnizarea energiei termice în municipiul Arad

CET Arad a anunțat că, începând de miercuri, 3 aprilie 2024, va fi sistată furnizarea agentului termic către populație, dar avertizează consumatorii că în calorifere va rămâne apă.

Reprezentanţii CET Arad au precizat că instalaţiile de încălzire nu vor fi golite de apă, astfel că orice lucrare efectuată la calorifere sau la conductele din bloc trebuie anunţată la dispeceratul instituţiei.

„Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile, precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru încălzire, începând de miercuri 3 aprilie 2024”, au transmis reprezentanții CET Arad.

Conform sursei citate, reţelele de termoficare rămân sub presiune, iar pentru intervenţii sau modificări la instalaţiile de încălzire este necesar anunţarea furnizorului la Dispeceratul de termoficare la telefon 0257.231.367, 0357.412.233, acesta având program permanent.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.