Ziarul electronic al arădenilor

Ce tipuri de lentile de contact sa cumperi in sezonul reducerilor: Black Week

Incepe sezonul reducerilor „hot”, ceea ce inseamna ca ai sansa sa achizitionezi produsul sau produsele pe care le doresti la preturi mult mai avantajoase, comparativ cu perioadele obisnuite din an.

Accesoriile oftalmologice de tipul lentilelor de contact sunt preferatele a milioane de persoane din Romania si din intreaga lume, datorita utilizarii lor practice si a posibilitatii de a fi intrebuintate cu ocazia practicarii activitatilor sportive.

Asadar, cu siguranta ai nevoie de reducerile de Black Friday sau Black Week la lentile de contact, fie ca optezi pentru lentile de contact de unica folosinta, sau pentru cele cu utilizare prelungita.

Ce presupune o pereche de lentile de contact?

Inainte de a te decide sa plasezi o comanda in perioada Black Friday sau Black Week la lentile de contact, este esential sa cunosti, inainte de toate, implicatiile folosirii lentilelor de contact, mai ales daca te afli la prima ta aventura de acest gen.

Daca te afli la prima ta aventura cu accesoriile medicale oftalmologuce, atunci este bine sa treci in revista cateva aspecte de notat despre acestea:

– In primul rand, trebuie sa cunosti inca de la bun inceput ca lentilele de contact au o durata de viata limitata. Majoritatea lentilelor de contact se recomanda sa fie inlocuite o data la 3 luni, iar cele mai rezistente la 6 luni.

Evident, trebuie sa tii cont ca mai si o alta alternativa, si anume aceea a lentilelor de contact anuale, cum ar fi Proclear Sphere sau Proclear Tailor-Made Toric, insa ele sunt rezervate doar persoanelor care se adapteaza perfect folosirii lentilelor de contact si nu prezinta sensibilitate a ochilor la purtarea acestor categorii de accesorii oftalmologice.

Dupa trecerea perioadei de valabilitatea, orice sortiment de lentile de contact trebuie inlocuit unele noi, deoarece ele sunt supuse uzurii si nu se vor prinde asa cum trebuie de ochi, vor fi prea murdare si pot produce infectii sau leziuni grave ochilor.

– Te-ai infricosat de cele enuntate anterior? Trebuie sa stii ca lucrurile acestea, chiar daca aparent sunt cat se poate de serioase, nu trebuie sa te indeparteze de optiunea purtarii lentilelor de contact.

Dar avem si o veste placuta pentru tine! Lentilele de contact cu dauneaza deloc ochilor, mai ales daca sunt respectate, intocmai, toate instructiunile de ingrijire si pastrare, iar lentilele sunt realizate dupa cele mai inalte standarde. Asa ca, poti alege linistit o pereche de lentile de contact de Black Friday!

– Lentilele de contact trebuie scoase in fiecare seara, inainte de culcare si pastrate in solutie speciala. Lentilele de contact se pastreaza in recipiente speciale de pastrare a lentilelor de contact.

– Inainte de aplicarea si indepartea lentilelor de contact trebuie sa ne spalam foarte bine pe maini, pentru a preveni infectarea lentilei.

– Atunci cand lentila este prea murdara si nu mai poate si curata, indiferent cat de noua ar fi, aceasta trebuie inlocuita.

Atentie! Chiar daca optezi sa alegi un set nou de lentile de contact in perioada Black Week, nu uita sa indeparteazi acele lentile de la ochi in fiecare seara. Altfel, te poti trezi cu niste suprize mai putin placute, cu ochi iritati, inrositi sau plini de infectii provocate de microorganismele care se aseaza pe suprafata lentilei. Nu este un lucru tocmai placut sa faci un drum de urgenta pana la doar pentru simplul fapt ca nu ai reusit sa respecti aceasta regula elementare de folosire a lentilelor de contact!

Gama de accesorii cu care vin la pachet lentilele de contact de Black Friday sau Black Week

O data ce comanzi setul de lentile preferat, trebui sa stii ca aceste accesorii vin la pachet cu recipientii in care se pun lentilele pe timp de noapte, dar si cu solutia speciala de curatare. Aceasta este la fel de importanta ca lentilele insesi. Ele vor asigura curatenia si indepartarea microbilor de pe suprafata lentilei.

In concluzie, daca pastrezi instructiunile de ingrijire a lentilelor de contact si curatenia lor corespunzatoare si nu le 24/7, nu ar trebui sa ai probleme deosebite. Totusi, trebuie sa retii faptul ca, pe toata durata purtarii lentilelor de contact, ochiul nu va mai putea sa respire mai deloc, spre deosebire de ochelarii de vedere obisnuiti.

De aceea, te incurajam sa comanzi lentile de contact de Black Week si sa profiti de preturile avantajoase si sa beneficiezi de siguranta si sanatate maxima, mai mult decat de reducerile efemere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.