Ziarul electronic al arădenilor

Cauti cea mai buna oferta de inchirieri microbuze? Iata ce ar trebui sa cuprinda!

In multe situatii, o masina cu 5 locuri nu poate oferi spatiul necesar tuturor persoanelor cu care doresti sa iti petreci concediul si nici bagajelor aferente, astfel incat singura solutie viabila de transport este cea pusa la dispozitie de firmele de inchirieri microbuze.

In comparatie cu celelalte variante disponibile (tren sau autocar), aceasta optiune este confortabila, sigura si economica.

Pe langa autovehiculul cu 8+1 locuri e care il alegi, este insa foarte important si pachetul de servicii care iti este pus la dispozitie de respectiva companie de inchirieri microbuze. Din pacate, ca in orice bransa, sunt companii care nu iti ofera exact ce ai nevoie si altele cu care este o adevarata placere sa colaborezi, insa vei constata realitatea numai dupa semnarea contractului.

Astfel, setarea unui standard de calitate a serviciilor de inchirieri microbuze la care poti avea acces are o importanta decisiva. Iata cativa factori pe care sa ii urmaresti:

1. Timpul este printre cele mai importante resurse pe care le ai la dispozitie, astfel incat nevoia te va indemna sa gasesti, mai ales in cazul transportului, cea mai rapida si eficienta solutie. In acest sens, raspunsul si confirmarea venite din partea companiei de inchirieri microbuze trebuie sa fie foarte rapide.

Un serviciu de asistenta disponibil 24/7, care sa ofere promptitudine in preluarea rezervarii, este un avantaj de care sigur vei dori sa profiti.

2. In cele mai multe situatii, nevoia care te determina sa apelezi la oferta de inchirieri microbuze este una urgenta. Astfel, foarte importante vor fi detaliile legate de timpul si locul de livrare a autoturismului ales. Ideal ar fi un interval de livrare de 2-3 ore de la rezervare, iar adresa ar trebui sa fie aleasa de catre client. Unele firme de inchirieri masini de pe piata autohtona ofera acest avantaj in mod gratuit.

3. Un alt considerent foarte important in alegerea solutiei potrivite de transport este siguranta tuturor pasagerilor. Serviciile de calitate de inchirieri microbuze garanteaza integritatea calatorilor, incepand cu masuri de preventie precum inspectiile tehnice realizate frecvent si cu simtul raspunderii.

Pe deasupra, vehiculul cu 8+1 locuri pe care il rezervi va trebui sa vina echipat corespunzator conditiilor de drum actuale, indiferent de anotimp (cauciucuri vara/iarna, lichid de parbriz adaptat temperaturilor extreme etc). Astfel, in cazul unei situatii neprevazute,  oferta ideala de inchirieri microbuze va trebui sa cuprinda si inlocuirea gratuita si rapida a vehiculului avariat.

4. Vechimea autovehiculului pe care urmeaza sa il folosesti va influenta si nivelul de confort si siguranta de care vei beneficia. Astfel, firma de inchirieri microbuze pe care o alegi trebuie sa aiba in flota de vehicule numai autoturisme mai noi de 5 ani pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai avansate sisteme, tehnologii si materiale interioare. In plus, astfel va fi redus si riscul ca masina respectiva sa fi fost folosita in exces.

5. Pentru a fi, intr-adevar, cea mai eficienta solutie de transport, oferta de inchirieri microbuze va trebui sa cuprinda toate asigurarile auto si taxele de drum valabile si platite la zi (full Casco, RCA, rovinieta). Un plus de calitate in aceasta directie ar consta in includerea taxelor in pretul de baza afisat pe site, pentru a nu te impovara cu cheltuieli neprevazute atunci cand va veni momentul sa achiti serviciile respective.

Evident, aceste servicii ar trebui sa fie cuprinse de pachetul standard care insoteste orice masina de inchiriat, insa multe oferte de inchirieri microbuze de pe piata de la noi inca nu le pot pune la dispozitie.

Daca vrei sa iti asiguri toate beneficiile regasite mai sus si multe altele, apeleaza cu incredere la FocusRent, companie de inchirieri auto ce ofera de peste 12 ani seriozitate si profesionalism clientilor din Bucuresti, Otopeni si Cluj!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.