Ziarul electronic al arădenilor

Biciclist în vârstă de 72 de ani, mort după ce a fost lovit de o mașină la Seleuș

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit după ce a fost lovit de un autoturism, în timp ce se deplasa cu bicicleta prin localitatea Seleuș.

Conform IPJ Arad, evenimentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 12.20, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări.

„Din primele cercetări a reieșit ca un septuagenar care se deplasa cu bicicleta, pe o stradă lăturalnică din Seleuș, la pătrunderea pe D.J. 709, a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Zărand. După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost pronunțat decesul septuagenarului. Conducătorul autoturismului a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ“, a informat IPJ Arad.

Serviciul de Ambulanță Județean Arad a transmis că decesul bărbatului a fost declarat la ora 13.10, de medicul de pe elicopterul SMURD, trimis la locul accidentului.

IPJ Arad a mai informat că polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.