Ziarul electronic al arădenilor

Benone Sinulescu este „pe picioarele lui, se hrănește singur și este foarte comunicativ“

Solistul de muzică populară Benone Sinulescu, internat, sâmbătă, la Spitalul Județean Arad, se simte mai bine, fiind, conform fostului său impresar, pe picioarele lui, se hrănește singur și este foarte comunicativ.

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a spus, luni, că după apariția în mass-media a informațiilor despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, acesta a fost dus la spital cu o ambulanță privată

„În acel moment el se afla deja de 48 de ore în clinica de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mă bucur că familia, în loc să se pregătească de înmormântare, este acum alături de artist și acordă toată atenția stării sale de sănătate.  Vreau să mulțumesc doamnei Elena Sinulescu că a început sa comunice cu noi, chiar și prin intermediul paginii de Facebook, și îi doresc sănătate și puterea de a trece cu bine peste această încercare la care îl supune viața pe maestrul nostru drag.

Sunt sigur că dânsa nu a lăsat spitalul să comunice presei informații privind starea de sănătate a artistului pentru că vrea să ne comunice personal că Nea Beni este mai bine și că se fac toate demersurile necesare pentru a fi îngrijit la cele mai bune standarde. Sper ca să auzim poate veștile bune chiar din gura maestrului“, a transmis, luni, Ionuț Pavel.

Acesta a mai afirmat că, din frânturile de informatii pe care le are, se știe cu siguranță că Benone Sinulescu este bine acum, „pe picioarele lui, se hrănește singur, că este foarte comunicativ, inclusiv a făcut glume cu personalul medical“.

„Cei de la Spitalul Judetean Arad au reușit să îl reechilibreze electrolitic și să-l stabilizeze, practic i-au salvat viața. Analizele sunt bune și nu este vorba de niciun Alzhaimer, asa cum a fost sugerat în presă, stările de confuzie ale maestrului fiind cauzate în trecut doar de puseele de hipertensiune, o boala ce afecteaza peste 3 milioane de români. Aceste pusee de hipertensiune au cauzat si caderile maestrului de săptămâna trecută.

Vechea problemă a artistului este, de câțiva ani, o arteră ce hrănește creierul, 80% astupată și o arteră coronară aproape astupată. Din puținele informații care mi-au parvenit în timp, maestrul era programat să se opereze în jurul datei de 15 iunie. Operatia de desfundare a carotidei este o operatie pe care o fac milioane de oameni din toată lumea anual și această operație poate preveni un accident vascular cerebral, este o operație ce redă mult șansa la o viață normală. Să ne rugăm în continuare pentru viața și sănătatea dragului nostru artist, Benone Sinulescu, să încercăm să facem tot ce este posibil pentru a-l avea alături de noi cât mai mult timp posibil“, a mai transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Solistul de muzică populară Benone Sinulescu se află, începând de sâmbătă, în spital, după ce, joi, a fost găsit inconștient, căzut în casă.

Benone Sinulescu, la spital. Artistul a fost găsit inconștient în casă 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.