Ziarul electronic al arădenilor

Bazinul de polo din Subcetate, închis după inaugurare, va fi redeschis

Bazinul de polo din cartierul Subcetate, închis la trei luni după inaugurare, va fi redeschis, după o perioadă în care s-au făcut lucrări de reparații și întreținere.

Bazinul a fost închis în data de 8 august, iar Primăria Arad a anunțat atunci că lucrările de reparații și întreținere vor dura trei săptămâni.

Municipalitatea a anunțat că bazinul de polo din Subcetate este redeschis începând de luni, 21 octombrie, după ce au fost remediate „probleme tehnice la sistemul de încălzire şi cel de recirculare a apei“.

„Astfel, luni, începând cu ora 14.00, arădenii sunt aşteptaţi la bazinul din Subcetate, care râmâne deschis până la ora 2130. Accesul este gratuit. Vă reamintim că la dispoziţia publicului se află două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri, şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Primăria a mai precizat că baza sportivă din Subcetate va fi deschisă în fiecare zi a săptămânii.

„Luni, bazinul se deschide la ora 14.00, iar de marţi până vineri, bazinul este deschis între orele 8.00 – 21.30. Sâmbătă şi duminică, programul bazinului este între orele 8.00 – 19.00. În intervalele orare mai sus amintite, accesul publicului poate fi restricţionat numai în cazul organizării de competiţii sportive sau în cazul în care sunt programate antrenamente ale cluburilor sportive din municipiu“, a informat Primăria.

Complexul sportiv a fost realizat cu bani de la Guvern prin CNI şi a costat 23 de milioane de lei. La finalizarea lucrărilor, acesta a fost transferat, în luna martie, municipalităţii arădene, iar în luna mai a fost deschis publicului.

UPDATE

„După cum ştiţi bazinul de polo a fost construit de Compania Naţională de Investiţii. Întrucât au apărut nişte probleme la cazanele ce încălzeau apa, am decis să sistăm activitatea bazinului pe perioada caldă, astfel încât cei care erau sub contract cu CNI să poată remedia probleme apărute. Azi a fost reluată activitatea şi sperăm că nu vom mai avea niciun fel de probleme tehnice. În privinţa administrării bazinului, facem acest lucru prin intermediul societăţii RECONS şi sperăm că vom reuşi să mergem în acest ritm fără costuri suplimentare. Evident, la un moment dat vom lucra şi cu taxă de intrare, pentru că aşa este normal”, a declarat Călin Bibarţ, primarul interimar al municipiului Arad.

CITITI SI: Bazinul de polo din Subcetate se închide pentru reparații, la 3 luni după inaugurare

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.