Ziarul electronic al arădenilor

Bazinul de polo din Subcetate se închide pentru reparații, la 3 luni după inaugurare

Bazinul de polo realizat cu bani de la Guvern în municipiul Arad, cu 23 de milioane de lei, dat în folosinţă în urmă cu doar trei luni, intră deja în reparaţii şi va fi închis pentru trei săptămâni.

Primăria Arad a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că începând cu joi, 8 august, bazinul de polo din cartierul Subcetate se va închide pentru trei săptămâni, pentru realizarea unor lucrări „de reparaţii şi întreţinere“.

Administratorul bazei sportive, municipalitatea, a constatat în ultima perioadă că au apărut „anumite deficienţe care necesită remediere“.

„Baza sportivă fiind în perioada de garanţie, a fost înştiinţată Compania Naţională de Investiţii, companie care are responsabilitatea asigurării funcţionării echipamentelor, utilajelor şi dotărilor existente“, precizează reprezentanţii primăriei.

Reprezentanţii SC Recons SA Arad, societatea municipalităţii care administrează bazinul, au declarat, pentru Agerpres, că problemele apărute sunt atât la un cazan de încălzire a apei, care nu mai funcţionează, cât şi la instalaţiile sanitare şi scurgerile de apă din zona duşurilor. Astfel, va trebui spartă gresia şi schimbate mai multe conducte, pentru ca apa să poată să se scurgă în canalizare.

Complexul sportiv a fost realizat cu bani de la Guvern prin CNI şi a costat 23 de milioane de lei. La finalizarea lucrărilor, acesta a fost transferat, în luna martie, municipalităţii arădene, iar în luna mai a fost deschis publicului.

CITITI SI: Se deschide bazinul de polo din Subcetate. VEZI programul și tarifele

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.