Ziarul electronic al arădenilor

Bătaie între adolescente, într-un parc din Arad. Trei erau sub influența alcoolului

Polițiștii locali din Arad au fost solicitați să intervină pentru a aplana o bătaie între mai multe adolescente, cu vârste între 12 și 14 ani, trei dintre ele fiind sub influența alcoolului.

Incidentul a fost semnalat în cursul zilei de sâmbătă, în Parcul „Europa“ din municipiul Arad. „Prin dispeceratul Poliției Locale a fost solicitată prezența unui echipaj aflat în vecinătatea Parcului Europa, unde 5 fete, cu vârste între 12 și 14 ani, o agresau pe a șasea. La fața locului se aflau zeci de copii, dintre care unii au și înregistrat scena pe telefoanele mobile. Una dintre înregistrări a fost pusă la dispoziția polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică, cei care au aplanat conflictul“, a informat Direcția Generală Poliție Locală Arad.

Conform sursei citate, tinerele au fost identificate și conduse la părinții lor, cărora le-au fost aplicate trei amenzi contravenționale, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea unor fapte privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Conform datelor deținute de DGPL, părinții fetei agresate vor depune plângere penală.

Trei dintre tinerele implicate în altercație au consumat băuturi alcoolice, vodcă și bere, iar autoritățile au spus că nu sunt la prima abatere de acest gen.

foto: DGPL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.