Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul din Olari, care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare

Bărbatul de 32 de ani, din localitatea Olari, care şi-a înjunghiat fosta iubită la o petrecere, dar şi pe fratele acesteia, care ulterior a decedat în spital, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare de Tribunalul Arad, sentinţă care nu e definitivă.

Condamnarea a avut loc fără acord de recunoaştere, iar instanţa a decis să aplice pedepse pentru mai multe fapte.

Inculpatul, aflat în arest preventiv, a primit 14 ani închisoare pentru infracţiunea de omor, trei ani de închisoare pentru lovire sau alte violenţe şi doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu. Instanţa a contopit pedepsele în pedeapsa cea mai grea, de 14 ani închisoare, la care a adăugat sporul de un an şi opt luni închisoare, inculpatul urmând să execute 15 şi opt luni de închisoare.

Instanţa l-a mai obligat pe inculpat să plătească Spitalului Judeţean Arad tratamentele aplicate victimelor sale, în sumă de 5.667 lei, dar şi cheltuieli de judecată, 4.000 de lei.

În vederea distrugerii, instanţa a dispus confiscarea corpului delict, un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de 21 centimetri.

Sentinţa nu este definitivă, iar inculpatul are drept de apel în zece zile de la comunicare.

Atacul a avut loc, la începutul lunii iulie, într-o casă din localitatea arădeană Nădab. Agresorul a intrat în casa respectivă după ce a văzut pe Facebook imagini cu fosta iubită (24 de ani) care participa la o petrecere. Bărbatul a mers şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia (22 de ani), care a sărit în apărarea femeii.

Câteva ore mai târziu, când a fost localizat de poliţişti în localitatea învecinată Olari, agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere cu acelaşi cuţit, el fiind transportat cu răni la Spitalul Judeţean Arad, unde a fost plasat sub arest preventiv.

Bărbatul înjunghiat de agresor a decedat în acelaşi spital după câteva zile.

CITITI SI:

Un bărbat a înjunghiat două persoane, iar apoi a încercat să se sinucidă

Tânărul înjunghiat la Nădab la o petrecere, în timp ce îşi apăra sora, a murit în spital

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.