Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care a furat 100.000 de euro și a încercat să mituiască polițiștii, trimis în judecată

Un bărbat, cercetat penal pentru furtul a 100.000 de euro dintr-o locuinţă din Arad, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat că ar fi încercat să ofere 12.000 de euro mită poliţiştilor care l-au oprit în trafic.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis joi, procurorii de la Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită.

Procurorii anticorupţie susţin că, pe 9 mai, bărbatul, faţă de care se desfăşurau cercetări într-un dosar penal privind furtul a 100.000 euro dintr-o locuinţă din municipiul Arad, a fost depistat şi oprit în trafic de către un echipaj de la Biroul Poliţiei Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

Bărbatul ar fi oferit agenţilor 8.900 euro, din cei 12.000 euro promişi iniţial, pentru a-l lăsa să plece şi pentru a nu efectua nicio verificare la adresa lui.

DNA informează că în cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra sumei de 8.900 euro ridicată de la inculpat, în vederea confiscării acesteia.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Alba cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse.

Un bărbat care a furat 100.000 de euro dintr-un apartament din Arad a încercat să mituiască un polițist

80.000 de euro recuperați de la un arădean care a furat 100.000 de euro dintr-o locuință

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.