Ziarul electronic al arădenilor

80.000 de euro recuperați de la un arădean care a furat 100.000 de euro dintr-o locuință

Polițiștii au recuperat 80.000 de euro din casa unui bărbat din Arad, care a furat 100.000 de la domiciliul unei persoane din municipiu.

Banii au fost recuperați în urma unei percheziții efectuate, la data de 12 mai, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, bănuit de furt calificat, au fost ridicați 80.000 de euro.

„Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 8/9 mai, în timp ce se afla la domiciliul victimei și profitând de neatenția acesteia, bărbatul ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 de euro. Prejudiciul a fost parțial recuperat și restituit păgubitului, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, a informat IPJ Arad.

Polițiștii au mai anunțat că bărbatul este în prezent reținut într-o altă cauză și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

„Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Zilele trecute, bărbatul a fost arestat preventiv pentru dare de mită, după ce i-a oferit 12.000 de euro unui poliţist care l-a oprit în trafic pentru a nu face verificări în cazul său.

Un bărbat care a furat 100.000 de euro dintr-un apartament din Arad a încercat să mituiască un polițist

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.