Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Bărbat ucis în urma unui jaf. Poliţiştii au reţinut un suspect şi au dat în urmărire un complice

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit la o fermă din judeţul Arad, primele concluzii ale anchetatorilor fiind că a fost ucis în urma unui jaf, iar un suspect a fost reţinut, în timp ce altul este dat în urmărire.

Conform IPJ Arad, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre prezenţa cadavrului într-o fermă din extravilanul localităţii Şagu.

Întrucât cadavrul prezenta urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare, formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi medicul legist.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că victima, un bărbat de 60 de ani din Arad, ar fi decedat în urma unor traumatisme în zona capului, iar din locaţia unde fusese găsit lipsesc mai multe bunuri: două televizoare LCD, un autoturism şi aproximativ 800 de litri de motorină, care se găseau într-un rezervor de tractor.

În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz au fost emise trei mandate de percheziţie la imobilele a trei bărbaţi din localitatea Mănăstur, comuna Vinga. La domiciliul unui tânăr de 26 de ani a fost găsit unul dintre televizoare şi alte bunuri care ar fi aparţinut victimei“, a informat IPJ Arad.

Din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că suspectul de 26 de ani, împreună cu un alt tânăr, de 29 de ani, din localitatea Satchinez (judeţul Timiş), ar fi comis crima iar o parte dintre bunurile sustrase ar fi fost vândute în judeţul Timiş.

Tânărul de 26 de ani a fost dus la audieri, celălalt fiind dat în urmărire.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru omor.

UPDATE

IPJ a informat că pe numele bărbatului de 26 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, duminică, polițiștii l-au depistat pe raza localității Gelu, județul Timiș, pe bărbatul de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.