Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat cu comportament indecent, căutat de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii din Arad caută un bărbat care a avut un comportament indecent pe malul Mureșului, în zona Sălii Sporturilor, acesta dispărând după ce o femeie a reclamat fapta la 112.

IPJ Arad a anunțat că, marți, în jurul orei 18.25, o femeie a sesizat prin 112 că un bărbat are un comportament indecent pe malul Mureșului, în zona Sălii Sporturilor.

De asemenea, femeia a precizat că, la momentul apelului, bărbatul nu se mai afla în zonă, întrucât apelanta l-a informat pe acesta că va suna la 112.

„Operatorul 112 care a preluat apelul a solicitat informații despre bărbatul în cauză, pentru a putea fi depistat de patrulele din teren. De asemenea, a îndrumat apelanta să depună o reclamație în scris, iar dacă se mai repetă incidentul să sune la 112 fără a spune persoanei în cauză. În ceea ce privește identitatea bărbatului, semnalmentele acestuia au fost transmise polițiștilor din teren și patrulelor de jandarmi, în cazul depistării lui să poată fi luate măsurile legale“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat de aproximativ 1.70 m, șaten, care poartă o șapcă neagră.

Acesta ar mai fi fost văzut în zonă, conform unor martori.

În mediul online au apărut postări cu privire la apariția pe malul Mureșului a unui bărbat care se masturba de față cu trecătorii, mai ales a persoanelor de sex feminin.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.