Ziarul electronic al arădenilor

Avantajele și dezavantajele sloturilor Megaways

Industria sloturilor online este în continuă dezvoltare și constant apar inovații menite să facă experiența utilizatorilor și mai interesantă. Un exemplu în acest sens sunt sloturile Megaways, care adaugă și mai mult imprevizibil în universul sloturilor online.

Nu este ușor să creezi un slot care să capteze atenția tuturor, dar cei de la Big Time Gaming au reușit o mutare cu adevărat revoluționară în 2016. Compania australiană a lansat la acel moment primul slot cu motor Megaways. Se numea Dragon Born și era un slot video cu 6 role, pe fiecare aflându-se între 2 și 7 simboluri.

Jocul a uimit pe toată lumea deoarece, în locul liniilor clasice de plată cu care suntem obișnuiți, au apărut până la 117.649 modalități de câștig și numeroase moduri de a construi matricele de joc. În plus, caracteristicile speciale puteau fi încărcate în numeroase moduri.

Inițial, comunitatea sloturilor online a primit cu reticență acest prim joc din categoria sloturi Megaways. Dar când oamenii și-au dat seama că au mai multe posibilități de câștig și că distracția este și mai mare, sloturile Megaways au început să fie tot mai prezente la operatorii online. Așa se face că, în acest moment, sunt sute de sloturi licențiate Megaways, iar tematica este și ea variată, de la sloturi Megaways inspirate din filme, istoria Egiptului, ori jocuri clasice și pline de culoare.

Principalele avantaje ale sloturilor Megaways

Fără niciun dubiu, când vine vorba despre sloturile Megaways, marele avantaj este că oferă o mulțime de posibilități de câștig. Acestea variază de la un joc la altul, dar recordul este deținut de Laser Fruit de la Red Tiger Gaming. Acesta oferă până la 60 de milioane de posibilități de câștig. Așa ceva este pur și simplu impresionant.

Aceste jocuri sunt preferate în special de utilizatorii recreaționali, deoarece oferă posibilități constante de câștig, chiar dacă sumele sunt mai mici. Jucătorii recreaționali nu pun accent pe câștiguri, ci își doresc o experiență distractivă și responsabilă. Ei încearcă jocurile de păcănele online pentru a se destinde de la viața de zi cu zi, iar simplul fapt că văd câștiguri constante pe ecran le dă o stare de bine.

În plus, elementul imprevizibil pe care sloturile Megaways îl au reprezintă un alt avantaj. La jocurile clasice, în momentul în care utilizatorul apasă spin știe deja la ce să se aștepte, deoarece liniile de plată sunt prestabilite. În schimb, la sloturile Megaways sunt atât de multe combinații încât utilizatorul stă tot timpul în suspans. Fiecare spin pe care îl efectuează poate genera ceva nou pe ecran. Așadar, sloturile Megaways oferă și mai multă imprevizibilitate.

Există și dezavantaje ale sloturilor Megaways?

Ideea că un slot are sute de mii de linii de plată i-ar putea face pe unii să creadă că au găsit un joc la care câștigul este garantat. Nimic mai fals! La jocuri de noroc nimeni nu poate garanta un câștig, ci doar o experiență distractivă. Desigur că poți câștiga la sloturile Megaways așa cum poți câștiga și la cele clasice, însă totul depinde de noroc.

Așadar, nu trebuie să pornești la drum cu gândul că intri să câștigi, ci că intri să te distrezi responsabil, pentru experiența în sine. Sloturile Megaways sunt potrivite pentru jucătorii recreaționali și sunt o alternativă distractivă la cele clasice. Dincolo de asta, mulți utilizatori apreciază varianta rotirilor gratuite cu role în extensie (până la 12 simboluri în unele cazuri), cu modul colapsabil activat (înlocuirea simbolurilor câștigătoare cu alte simboluri, putând obține mai multe câștiguri pe o singură rotire) și cu multiplicator progresiv.

foto: canva.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.