Ziarul electronic al arădenilor

Adăpost cu animale, distrus de un incendiu. Șase porci au murit

Un adăpost cu animale din Sebiş a fost distrus de un incendiu, marţi seară, iar după ce pompierii au reuşit să stingă focul, şase porci au fost găsiţi morţi, în timp ce proprietarii au primit îngrijiri medicale în urma unor atacuri de panică.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, echipaje de pompieri din oraşul Sebiş au intervenit marți, în jurul orei 21.39, la o gospodărie în care izbucnise un incendiu la adăpostul de animale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperişului şi în interiorul adăpostului, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Incendiul a fost localizat şi lichidat prompt, însă în interior au fost identificaţi şase porci decedaţi. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarilor casei, un bărbat şi o femeie în vârstă de 65, respectiv 62 de ani, care au suferit atacuri de panică. În urma evaluării medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a transmis, miercuri, ISU Arad.

Conform pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.