Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism proiectat într-un stâlp. Doi tineri au fost răniți

Doi tineri au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism și proiectată într-un stâlp aflat între liniile de tramvai, pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Fortuna.

Evenimentul rutier a avut loc joi, în jurul orei 18.20. Conform informațiilor transmise de IPJ Arad, un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu a schimbat direcția de deplasare și a intrat într-o mașină condusă de un tânăr de 23 de ani, care a fost proiectată într-un stâlp de curent.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, oprit în coloană, condus de un arădean de 35 de ani.

În urma evenimentului rutier, șoferul celui de-al doilea autoturism și un tânăr de 20 de ani, pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

„Testarea conducătorilor auto a indicat că niciunul nu consumase alcool. În cazul tânărului de 23 de ani, testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind dispusă recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consummate”, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.