Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Autoturism în lacul de la Ghioroc. Două persoane au abandonat mașina și au fugit din zonă

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au fost solicitate, miercuri seara, pentru scoaterea unui autoturism din lacul de la Ghioroc.

Conform primelor informații, în mașină nu s-ar afla nicio persoană.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu autospecială de descarcerare grea, SMURD Vladimirescu, o barcă și o autospecială de teren, pentru scoaterea autoturismului din lac.

„Solicitarea de ajutor a venit din partea unui coleg de la Poliție, care a văzut masina. În mașină nu se află nici o persoană. Din primele informații, se pare că cele două persoane din autoturism au abandonat mașina și au fugit“, a informat ISU Arad.

UPDATE

Purtătorul de decuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei, a spus că „în urma verificărilor efectuate de polițiștii orașului Lipova s-a stabilit că un arădean, de 42 de ani, care se afla la pescuit pe marginea lacului din Ghioroc, nu și-a asigurat autoturismul, acesta ajungând în lac”.

„Evenimentul nu se încadrează în categoria accidentelor de circulație. Bărbatului i-a fost emisă dovadă de autorizație pentru reparația”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.