Ziarul electronic al arădenilor

Aurel Ardelean va fi înmormântat cu onoruri militare

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul fondator al Universității de Vest „Vasile Goldiș“, va fi înmormântat cu onoruri militare, având în vedere că a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

Aurel Ardelean a murit a murit miercuri, la vârsta de 79 de ani, și va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Pomenirea din municipiul Arad.

Sicriul a fost depus, joi, 27 decembrie, începând cu ora 18.00, în Sala Ferdinand din incinta Primăriei Municipiului Arad, unde, la ora 20.00, a avut loc slujba de priveghere.

Vineri, 28 decembrie, omagirea celui ce a fost prof. univ. dr. Aurel Ardelean va avea loc în Campusul Universitar „Vasile Goldiș“, unde, la ora 19.00, se va săvârşi slujba de priveghere.

Sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 13.00, tot în Campusul Universitar, va avea loc slujba de înmormântare, urmată de înhumarea în cimitirul Pomenirea.

„Fiind decorat, în anul 2004, de către președintele României, cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, prof. univ. dr. Aurel Ardelean va avea parte de onoruri militare“, a informat Primăria Municipiului Arad.

Onorul militar constituie forma supremă de manifestare a stimei, preţuirii şi respectului faţă de personalităţile militare şi civile române sau străine.

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.