Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii vor primi informații de interes comunitar prin SMS

Locuitorii municipiului Arad vor primi gratuit informații de interes comunitar prin intermediul serviciului mesaje scurte (SMS), cei interesați putând să se înscrie în baza de date a Primăriei Municipiului.

„Având în vedere faptul că sunt situații în care oamenii trebuie să fie informați rapid, cum ar fi de exemplu sistarea furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii, Primăria municipiului Arad, în colaborare cu o firmă de specialitate, va dezvolta un program prin care arădenii vor primi sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local“, a anunțat Primăria Arad.

Conform municipalității, cetăţenii ar mai putea primi direct pe telefonul mobil informaţii despre investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar/gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz,  sisteme de comunicații și transmisii de date, etc.), transport public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu.

„Cei interesaţi de acest serviciu gratuit nu trebuie decât să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, meniul din stânga, secțiunea «Înregistrare pentru primire SMS»”, a precizat Primăria Arad.

De asemenea, înscrierea în bazele de date ale Primăriei se poate face şi în Palatul Cenad (camera 5), la ghișeele de Relații cu Publicul ale Primăriei Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.