Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii, invitați să reclame gropile din astfalt. VEZI cum poți sesiza Primăria

Locuitorii municipiului Arad pot sesiza Primăria cu privire la gropile din carosabil, autoritățile locale demarând un proces de inventariere a gropilor apărute în timpul iernii.

Primaria Municipiului Arad a anunțat, luni, că a început inventarierea gropilor apărute în timpul iernii pe străzile şi bulevardele pe care le administrează.

„Pentru ca procesul de inventariere să se desfăşoare rapid, invităm cetăţenii municipiului să ia parte la acţiunea de identificare a acestora.

Eventualele sesizări vor putea fi făcute prin intermediul aplicaţiei My Arad, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro)“, a precizat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Conform administrației locale, „repararea gropilor depistate în carosabil va începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru“.

Aplicaţia My Arad este folosită de un an pentru sesizarea oricăror probleme din oraş, însă, de această dată, municipalitatea speră ca arădenii să marcheze pe harta oraşului unde găsesc gropi în asfalt.

În ultimele zile, numeroşi arădeni au postat pe Facebook comentarii critice cu privire la starea asfaltului de pe mai multe artere principale, afectat de oscilaţiile mari de temperatură, traficul intens şi de intervenţiile pentru deszăpezire.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.