Ziarul electronic al arădenilor

Arădeancă trimisă în judecată. A pretins 5.000 de euro pentru a scoate pe cineva din arest

O femeie de 32 de ani din Arad, care ar fi pretins 5.000 de euro sub promisiunea că va interveni pe lângă un magistrat şi va obţine eliberarea din arestul preventiv a unui bărbat, a fost trimisă în judecată de procurori pentru trafic de influenţă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, femeia a fost prinsă în flagrant când lua o parte din bani.

„În fapt, la data de 31.03.2024, precum şi la 22.04.2024, inculpata S.A.E. a solicitat suma de 5.000 euro de la numita C.E. cu promisiunea că va interveni pe lângă un magistrat în scopul de a obţine eliberarea din arest preventiv a soţului numitei C.E. ori înlocuirea măsurii preventive cu o altă măsură preventivă mai blândă (acesta fiind inculpat într-un dosar al DIICOT – BT Arad), prin crearea falsei aparenţe că acesta ar avea influenţă asupra unui magistrat; primind avansul de 2.500 de euro din această sumă la data de 23.04.2024 (moment în care a fost surprinsă în flagrant de către organele de urmărire penală)”, se arată în comunicat.

Flagrantul a fost organizat de un procuror, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi lucrători de la Direcţia Operaţiuni Speciale Timiş şi Direcţia Operaţiuni Speciale Oradea.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a suspectei, pentru trafic de influenţă.

Femeie prinsă când cerea 5.000 de euro. A promis că va scoate din arest un bărbat

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.