Ziarul electronic al arădenilor

Arădean amendat cu 2.000 de lei, pentru distrugere. Bibarț: „Bătaia de joc costă“

Un arădean care a distrus jardiniere amplasate pe pasarela peste râul Mureș a fost amendat cu 2.000 de lei, el fiind identificat cu ajutorul camerelor video amplasate în zonă.

„Unii dintre concetățenii noștri au scăpat frâiele distracției cu ocazia Zilelor Aradului, motiv pentru care, Primăria Arad, prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală, a luat măsuri de sancționare și descurajare a manifestărilor antisociale care au condus la deteriorarea mobilierului urban și a amenajărilor peisagistice. Una dintre zonele cele mai vizate de exuberanța bahică a fost puntea pietonală peste Mureș, respectiv florile și jardinierele de pe marginile acesteia.

Prin urmare, oamenii legii au acordat o atenție specială actelor antisociale din zona respectivă și până în acest moment, a fost identificat unul dintre autorii distrugerilor. Este vorba despre numitul B.A., care a «rărit» florile de pe pasarela peste râul Mureș duminică, la 4.30“, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului Arad.

Conform sursei citate, bărbatul a fost surprins de camerele video și, ulterior, a fost identificat. „Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 2.000 de lei, conform art. 7, pct. 4, lit.c  din HCLM 162/2006 și va acoperi costurile refacerii conținutului jardinierelor“.

„Camerele de supraveghere își fac datoria. Bătaia de joc costă. Avertisment clar împotriva celor care nu înțeleg că trebuie să avem cu toții respect #pentruARAD.”, a fost mesajul postat de primarul Călin Bibarț, pe pagina sa de Facebook.

foto: Primăria Municipiului Arad 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.