Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil de 8 ani are nevoie de ajutor financiar pentru tratamente medicale

În universul nostru, plin de incertitudini și provocări neașteptate, există momente când suntem chemați să fim mai mult decât simpli spectatori ai vieții celor din jur.

Astăzi, avem ocazia unică să ne unim forțele și să schimbăm destinul unui suflet curajos: Darius Novăcescu.

La doar 8 ani, Darius se confruntă cu o provocare care ne depășește pe mulți dintre noi în termeni de curaj și forță: o tumoră malignă pe creier. Dar, cu inima plină de speranță și privirea îndreptată către viitor, el nu este singur în această luptă.

Grație generozității și empatiei deosebite manifestate de compania Fabio Electronics din Botoșani și a tuturor celor care au contribuit, Asociația „Salvează o inimă” a reușit să strângă suma de 13.400 euro, un prim pas vital în parcursul lui Darius spre vindecare. Această sumă, achitată direct în contul clinicii LIV Hospital din Turcia, reprezintă mai mult decât o contribuție financiară; este o declarație de speranță, un angajament către viitorul unui copil excepțional.

Cu toate acestea, călătoria lui Darius abia începe. Pentru a asigura un tratament complet și o șansă reală la vindecare, este necesară suma totală de 36.000 Euro. Fiecare contribuție, mare sau mică, este un pas către realizarea acestui obiectiv, o demonstrație a puterii incredibile a comunității noastre unite de compasiune și umanitate.

Vă invităm să fiți parte din această misiune de salvare, să contribuiți la campania noastră și să oferiți lui Darius șansa la o viață plină de promisiuni, zâmbete și momente fericite. Să-l ajutăm pe Darius să se bucure din nou de copilărie, departe de coridoarele reci ale spitalelor, să alerge liber sub soare, fără povara unei boli care îi umbrește zilele.

Fabio Electronics ne-a arătat deja că, prin acțiuni concrete și angajament social, putem aduce lumină în viețile celor aflați în nevoie. Acum, este rândul nostru să continuăm această misiune de speranță. Orice gest, oricât de mic, contează enorm în lupta lui Darius pentru viață.

Să fim mâna care susține, inima care iubește și comunitatea care salvează. Să oferim speranță, să împărtășim dragostea și să construim împreună un viitor pentru Darius, pentru fiecare copil care are nevoie de ajutorul nostru. Fiecare contribuție ne apropie de ziua în care Darius și familia lui vor putea respira ușurați, știind că viitorul este plin de posibilități și sănătate.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: DARIUS NOVĂCESCU.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.