Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un copil are nevoie de ajutor financiar pentru tratament medical

Astăzi facem un apel către generozitatea și umanitatea dumneavoastră, în speranța că împreună putem aduce lumină în viața micuțului Răzvan Alexandru Petrișor și a familiei sale.

La doar 2 ani și 10 luni, Răzvan se confruntă cu o provocare imensă – lupta cu leucemia acută limfoblastică. Diagnosticul a venit ca un trăsnet pentru întreaga familie, aruncându-i pe toți într-un rollercoaster emoțional și financiar.

Răzvan este în prezent la Spitalul Bambino Gesù din Italia, unde a început un tratament chimioterapeutic intensiv. După numeroase cicluri de tratament, a primit vești încurajatoare: ultimele teste arată semne pozitive de răspuns la tratament. Această veste ne umple pe toți de speranță, dar lupta nu s-a încheiat. Costurile pentru continuarea tratamentului sunt colosale, iar familia Petrișor se confruntă cu o sumă de 20.000 de euro, esențială pentru a putea continua lupta pentru viața lui Răzvan.

Vă invităm să contribuiți la această cauză nobilă și să ajutați un suflet nevinovat să aibă o șansă la o viață normală. Oferindu-i sprijin, nu doar că ajutați la acoperirea costurilor medicale, ci oferiți și susținere morală unei familii aflate într-un moment de cumpănă. Fiecare donație, oricât de mică, aduce un zâmbet, o speranță și o zi în plus în lupta lui Răzvan.

Nu lăsați ca zâmbetul acestui copil minunat să se stingă în fața unei boli nemiloase. Alăturați-vă nouă în această luptă, fiecare contribuție este o rază de speranță și un pas spre o zi mai bună. Distribuiți acest mesaj și ajutați-ne să strângem fondurile necesare pentru ca Răzvan să poată spune într-o zi: „Am învins!”.

Detalii pentru donații sunt furnizate mai jos, și fiecare contribuție poate fi specificată în transferul bancar ca „Pentru Răzvan Petrișor”. Vă mulțumim pentru orice sprijin, fie el mare sau mic, și vă asigurăm că împreună putem face o diferență.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22, BTRL

Banca Transilvania Botoșani.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.