Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O mamă a doi copii are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

Vă împărtășim o poveste de curaj și hotărâre, o poveste marcată de dragoste și speranță. Este povestea lui Luisa Tudorache, o mamă devotată care a învățat să lupte cu speranță și răbdare în ciuda provocărilor devastatoare ale epilepsiei.

Luisa este o tânără mamă a doi copii minunați, în vârstă de 3 ani și 3 luni, respectiv 1 an și 9 luni. Viața ei a fost dată peste cap în 2018 când a fost diagnosticată cu epilepsie.

Crizele, inițial rare și ușoare, au adus cu ele frica și incertitudinea. Cu toate acestea, Luisa nu s-a lăsat învinsă. A luat tratamentul recomandat și a continuat să își iubească și să îngrijească copiii cu aceeași dragoste și devotament.

Dar viața a devenit și mai complicată pe măsură ce crizele au evoluat și frica a crescut. În timpul sarcinii, Luisa a trebuit să facă față crizelor și a fost nevoită să își mărească doza de tratament.

Cu toate acestea, frica de crizele imprevizibile nu a dispărut niciodată. În luna a 7-a de sarcină, a avut o criză devastatoare care a dus la nașterea prematură a fiului ei.

Cu răbdare și speranță, medicii au luptat pentru viața copilului, iar acum el este un băiețel sănătos și minunat.

„Cu fiecare zi care trece, învăț că dragostea și speranța pot învinge orice obstacol. Cu răbdare și speranță, lupt pentru a fi o mamă mai bună pentru copiii mei. Viața mea a fost o călătorie dificilă, dar cu ajutorul vostru, știu că putem trece peste aceste momente dificile. Vă rog, alăturați-vă luptei noastre și ajutați-ne să strângem fondurile pentru intervenția chirurgicală de care avem atâta nevoie. Vă mulțumesc că sunteți lumina noastră în întuneric“, ne-a spus Luisa.

Dar lupta lui Luisa cu epilepsia a continuat, iar crizele au devenit tot mai grave. Cu o doză maximă de medicamente și o răbdare neclintită, ea a continuat să își iubească copiii și să se gândească la viitorul lor.

Cu ajutorul unui specialist în epileptologie s-a descoperit că Luisa are epilepsie farmacorezistentă și are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta o leziune din partea dreaptă a creierului.

Dar intervenția chirurgicală vine cu costuri ridicate, 46.500 de lei, o sumă pe care familia Luisa nu o poate acoperi singură. Aici apare speranța și dragostea noastră ca Asociația „Salvează o inimă“. Credem în puterea dragostei și a speranței de a schimba vieți.

Pentru a contribui și a aduce o rază de speranță în viața lui Luisa și a copiilor ei, puteți folosi următoarele detalii bancare:

Asociația „Salvează o inimă“

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați numele „Luisa Tudorache“ în detaliile plății pentru a ne asigura că fondurile ajung acolo unde este cea mai mare nevoie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.